Crna hronika

Nakon agonije porodica preuzela tijelo: Sahranjen čovjek kojeg je žena zabetonirala u pomoćnom objektu

1 Minute čitanja
ivan ubijen

Porodica Ivana Stojanovića, kojeg je supruga Biljana ubila i zabetonirala u pomoćnoj zgradi porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, poslije 44 dana dočekala je da preuzme tijelo i sahrani ga na lokalnom groblju u njegovom selu.

Kako je za Kurir ispričao brat ubijenog, Nenad, sahrani je prisustvovalo oko stotinjak ljudi, prijatelja i rodbine.

Popis sadržaja

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sahrana prošla bez problema

– Sahranjen je u selu Zbežište odakle je naša porodica. Biljana je sahranjena u njenom selu, neće počivati zajedno. Njihova djeca su prisustvovala sahrani – ispričao je brat za Kurir.

On dodaje da su djeca sada bolje i da pokušavaju da se vrate normalnom životu koliko to situacije dozvoljavaju.

– Pokušavam da se pomirim sa sudbinom, teško mi je. Moram da budem jak zbog djece. Sahrana je prošla u najboljem redu, ljudi su i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo – rekao je Nenad za Kurir.

Vješto skrivala

Podsjetimo, Biljana Stojanović pronađena je mrtva i sahranjena je 28. juna kada se saznalo za monstuozran zločin. Tijelo njenog supruga, za koga su svi mislili da je u Rusiji i da je ostavio porodicu, pronađeno je zabetonirano u buretu. Kasnije se utvrdilo da ga je ona ubila, a potom njegovo tijelo vješto sakrila.

Istinu je skrivala vješto od svih i svojim riječima ubijedila ljude da je Ivan u Rusiji i da se samo njoj javalja, a njegovo tijelo pronađeno je nakon što je Biljanin emotivni partner javio njenoj kćerki da se tu krije zlato, kako bi pomogao djeci poslije smrti majke.

Vezane objave
Crna hronika

Glumica iz turske serije Gorka zemlja i njena kćerka poginule u zemljotresu

1 Minute čitanja
U razornom zemljotresu koji je pogodio Tursku poginula je glumica Emel Atici koja je seriji Gorka zemlja – Bir zamanlar Cukurova igrala…
Crna hronika

Tragedija u Cazinu, pronađeno beživotno tijelo mladića

1 Minute čitanja
U Cazinu se, u Krivaji, jutros desila velika tragedija. Dvadesetšestogodišnji mladić pronađen je mrtav u automobilu pored puta, potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba portparol…
Crna hronika

Mostar proglasio Dan žalosti

1 Minute čitanja
Povodom tragične smrti četiri osobe u saobraćajnoj nesreći proteklog vikenda, Grad Mostar je utorak, 27. septembar, proglasio Danom žalosti. Dan žalosti biće…