Horoskop

Koji znakovi će imati novca u aprilu i maju: Ove datume morate iskoristiti!

2 Minute čitanja
sretni horoskopski znaci

Raspored planeta uvelike utječe na životne aspekte znakova Zodijaka, a astrolozi otkrivaju koji će aspekti biti povoljni za prilive novca tokom proljeća.

U nastavku saznajte koji je dan najbolji za vaš horoskopski znak.

Ovan 28. maj

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovog dana će Venera biti u Biku, što će vam donijeti jednu sasvim posebnu energiju. Iskoristite je da pokažete obilje i resurse, ali naravno ne zaboravite na vlastitu vrijednost. Financije će vam također omogućiti da donirate dio. Iako često držite do sebe, ovog proljeća bit ćete nagrađeni ako svoju pažnju usmjerite na pomaganje drugima.

Bik 20. maj

Na ovaj dan Sunce ulazi u Blizance. Tada će vaš financijski plan raditi kao sat; čak ćete moći i uštedjeti nešto dodatnog novca, pa ćete si konačno moći priuštiti nešto samo za sebe.

Blizanci: 18. april

Vaš trud će u aprilu uroditi plodom i na financijskom polju. Nešto u što ste prije nekog vremena uložili novac konačno će se isplatiti i vrijeme je da raširenih ruku prigrlite svoju nagradu i uživate u njoj.

Rak: 29. maj

Krajem maja pratit će vas zamah i motivacija u karijeri. Vaš trud i zalaganje će drugi primijetiti i moći ćete očekivati novčanu nagradu.

Lav: 30. april

Kraj aprila odlična je prilika za razmišljanje kako nadograditi svoje znanje i poboljšati kvalitetu svog rada. Dodatna znanja stečena kroz obrazovanje ili tečajeve također će doprinijeti većim prihodima.

Djevica: 28. maj

Venera u Biku odlična je prilika za manifestaciju u području financija. Razmislite što želite i podsjetite se da zaslužujete gotovo sve. Zadržite svoj način razmišljanja do juna.

horoskop

Vaga: 10. maj

Na današnji dan Jupiter ulazi u Ovna koji vam donosi obilje kako u ljubavnom životu tako i u poslovnim odnosima. Iskoristite priliku da svojim projektima pristupite što kreativnije i izvan okvira. Vaše originalne ideje će se isplatiti.

Škorpion: 14. maj

Vrijeme je da osvijestite granice između onoga što je vaše, onoga što je tuđe i onoga što se dijeli. Nemojte koristiti tuđe financije, ali pritom pazite gdje ulažete svoj novac.

Strijelac: 29. maj

Kraj svibnja je vrijeme kada ćete moći vratiti sve što vam je nedavno oduzeto. No, važno je pristupiti s pozitivnim pristupom i ljubavlju prema sebi i drugima.

Jarac: 16. april

Dobit ćete priliku poboljšati svoju komunikaciju. Obratite pažnju i iskoristite razdoblje za rast i razvoj; To će se isplatiti u svim područjima, uključujući i vašu karijeru.

Vodenjak: 30. maj

Vrijeme je da poduzmete akciju i preuzmete vodstvo u uslužnim projektima. Vaš žar i kreativne ideje impresionirat će i suradnike i nadređene. Također, ne zaboravite jasno izraziti želju za nagradom za svoj rad.

Ribe: 10. maj

10. maja počinje razdoblje od dva tjedna koji će biti izuzetno povoljni za Ribe. Ovo vam vrijeme donosi obilje na svim područjima: iskoristite povoljan period za nova ulaganja i planove za budućnost.

radiosarajevo.ba

Vezane objave
Horoskop

Godišnji horoskop za 2023 godinu

35 Minute čitanja
Pročitajte veliki horoskop za 2023. godinu za vaš horoskopski znak – detaljna astrološka prognoza za ljubav, posao, zdravlje, novac! Godišnji horoskop otkriva da…
Horoskop

Čuveni ruski astrolog otkriva: Ova 3 znaka će imati fenomenalnu 2023. godinu

1 Minute čitanja
Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze točne i do 85 posto. Za 2023….
Horoskop

Novčani horoskop za rujan/septembar

3 Minute čitanja
Rujan/septembar je simbol promjena i novih početaka – mnogi ljudi će imati potrebu da promjene posao, željet će da ih više cijene…