Mjesečni horoskop

Horoskop za septembar 2022

4 Minute čitanja
horoskop za septembar

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR

OVAN♈

OVO JE NAJPOVOLJNIJIH GODINU DANA ZA OVNOVE , JUPITER, NAJVEĆI BENEFIK ZODIJAKA JE U VAŠEM ZNAKU DO MAJA 2023. TAJ TRANZIT SE DEŠAVA JEDNOM U 12, 13 GODINA TAKO DA JE PAMETNO DA GA ISKORISTITE ŠTO BOLJE MOŽETE. PLANETA ĆE VAM SAMA DONijETI MNOGO DOBROG ALI JE POŽELJNO I DA SE VI POTRUDITE I POKRENETE SVE ŠTO VAM JE BITNO MOŽE SE OSTVARITI I ONO ŠTO VAM DjELUJE NEVJEROVATNO. ZATO SAMO NAPRIJED. MARS , VAŠ VLADAR JE U BLIZANICMA ŠTO VAM DAJE JEDNU DOBRU ENERGIJU, BRZINU KOJU VI VOLITE, BRZO RJEŠAVANJE STVARI I SL. MERKUR JE RETROGRADAN OD 10.SEPTEMBRA DO 3.OKTOBRA U VAŠEM PRIRODNOM SEDMOM POLJU PA ĆE NA LJUBAVNOM PLANU BITI PUNO RASPRAVA, NERIJEŠIVIH SITUACIJA ZATO SE NE TRUDITE NI DA IH RIJEŠITE, TEK U OKTOBRU JE VRIJEME ZA TO. NA POSLU NOVI IZAZOVI, ZDRAVLJE, PROVJERAVAJTE CIRKULACIJU, KRVNE SUDOVE.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BIK♉

NE POSTOJE LOŠI ASPEKTI VEĆ SAMO IZAZOVNI, TAKO DA VAS SADA URAN, A TO ĆE TRAJATI DO 2026, IZAZIVA DA SE MIJENJATE, DA POSTANETE FLEKSIBILNIJI, RADITE NA SEBI, I ONDA ĆE SVE IZAĆI NA VAŠE DOBRO. TOKOM SEPTEMBRA ODLIČAN ASPEKT VENERE, POVOLJNO ZA LJUBAV ALI JOŠ UVIJEK NE ZA NEŠTO KONKRETNO VEĆ ZA ZAPOČINJANJE NEČEGA ŠTO ĆE KASNIJE BITI ITEKAKO KONKRETNO. ZATO BUDITE OTVORENI ZA DRUŽENJE I POZNANSTVA PA SE NEKA PRAVA LJUBAV TU MOŽE I RODITI. ŠTO SE POSLA TIČE RETROGRADNI MERKUR VAM MOŽE TOKOM SEPTEMBRA VRATITI NEKE POSLOVE KOJE NISTE ZAVRŠILI ILI VAS VRATITI NA NEKO STARO RADNO MJESTO. ZDRAVLJE, REDOVNO KOD ZUBARA.

BLIZANAC♊

MARS JE U VAŠEM ZNAKU, ODLIČNA ENERGIJA, BRZA DEŠAVANJA, DINAMIKA, ONO ŠTO VI VOLITE, POVOLJNO NA SVIM POLJIMA A NA POLJU POSLA VAM DAJE ENERGIJU I ELAN ZA RAD. VAŠ VLADAR MERKUR OD 10. SEPTEMBRA KREĆE RETROGRADNO DO 3. OKTOBRA PA VAM VRAĆA NEKA DEŠAVANJA NA POLJU LJUBAVI, ILI BIVŠE PARTNERE SA KOJIMA MOŽETE NEŠTO RASČISTITI I NASTAVITI DALJE, ILI NEKE SLIČNE SITUACIJE U LJUBAVI KAKVE STE NEKAD RANIJE IMALI . POSVETITE SE DJECI I MLAĐIM ČLANOVIMA U OKRUŽENJU. ZDRAVLJE, PROVJERAVAJTE ŠTITNU ŽLIJEZDU I BUDITE FIZIČKI AKTIVNI.

RAK♋

OVO JE POVOLJAN PERIOD ZA VAS, POSEBNO OD DRUGE POLOVINE OKTOBRA KREĆE NAJBOLJI TRANZIT NA VAŠ ZNAK I DO KRAJA GODINE VAM DONOSI PUNO POVOLJNIH DEŠAVANJA NA SVIM POLJIMA. TOKOM SEPTEMBRA IMATE DOBRE TRANZITE ZA KOMUNIKACIJU, PUTOVANJA, POSLOVNE DOGOVORE, UGOVORE. LJUBAV JE MOGUĆA NA NEKOM KRAĆEM PUTU, MOGUĆA SU POZNANSTVA U PREVOZU, NA MJESTIMA GDJE CIRKULIŠE MNOGO LJUDI, ILI PREKO DRUŠTVENIH MREŽA. VAMA RETROGRADNI MERKUR MOŽE ZASMETATI OKO NEČEGA VEZANOG ZA NEKRETNINE PA JE NAJBOLJE DA TO ODLOŽITE ZA DRUGI DIO OKTOBRA. ZDRAVLJE, MALO VIŠE PAZITE NA RESPIRATORNE ORGANE.

LAV♌

JUPITER VAM PRAVI TRIGON NA ZNAK DO MAJA 2023, TO JE NAJBOLJI MOGUĆI ASPEKT NAJBOLJE PLANETE TAKO DA UŽIVAJTE U BENEFITIMA KOJE VAM DAJE A I SAMI SE POTRUDITE DA ISKORISTITE SVE ŠANSE. SEPTEMBAR JE ZA VAS DOBAR I NA POSLOVNOM PLANU A I NA LJUBAVNOM . MOGUĆE DA JEDNO SA DRUGIM BUDE I SPOJENO , DA NA RADNOM MJESTU ILI PREKO POSLA NEKOGA UPOZNATE. RETROGRADAN MERKUR VAM MOŽE MALO DONIJETI PROBLEME OKO NEKIH DOKUMENATA, PAPIROLOGIJE PA JE NAJBOLJE DA TE STVARI ODLOŽITE ZA DRUGI DIO OKTOBRA. ZDRAVLJE, KONTROLIŠITE CIRKULACIJU, KRVNE SUDOVE.

DJEVICA♍

OVO JE NAJPOVOLJNIJI PERIOD U GODINI ZA VAS. SUNCE JE U VAŠEM ZNAKU , OD 4.09 VAM DOLAZI I VENERA,DONOSI VAM LJUBAV, LIJEP IZGLED, LIJEPA DEŠAVANJA, POVEĆANJE ZARADE. NEŠTO VEZANO ZA POSAO MOŽE VAM SE VRATITI, NEKI POSAO KOJI NISTE DOVRŠILI , ILI NEKA SITUACIJA KAKVU STE IMALI RANIJE , ILI SE VRAĆATE NA RADNO MJESTO NA KOME STE BILI . ZDRAVLJE DOBRO, VJEŽBAJTE, BUDITE FIZIČKI AKTIVNI.

horoskop dnevni

VAGA♎

OD 22.O9 SUNCE DOLAZI U VAŠ ZNAK, A 30.09 I VENERA TAKO DA IMATE ČEMU DA SE RADUJETE. DRUGA POLOVINA SEPTEMBRA I OKTOBAR SU ZA VAS NAJPOVOLJNIJI PERIOD U GODINI. SADA ĆE VAM BITI POSEBNO ZANIMLJIVO JER VAM I RETROGRADNI MERKUR VRAĆA NEKE OSOBE IZ PROŠLOSTI DA SA NJIMA ZAUVIJEK ZAVRŠITE ILI DA NEŠTO RASČISTITE I NASTAVITE DALJE U BOLJIM ODNOSIMA. NEKU LJUBAV KOJA JE SADA TAJNOVITA I SKRIVENA OTKRIVATE JAVNOSTI TOKOM OKTOBRA. OKREĆETE SE OZBILJNIJE I POSLOVNIM OBAVEZAMA. ZDRAVLJE, PRIPAZITE NA ISHRANU.

ŠKORPIJA♏

ONO ŠTO JE NAJBOLJE JE DEFINTIVNO TRIGON JUPITERA NA VAŠ ZNAK OD 23.10 DO 25.12 ALI I DO TADA SU VAM TRANZITI NAKLONJENI . TOKOM SEPTEMBRA DOSTA DOBRIH DEŠAVANJA NA POSLU. MOGUĆE POVEĆANJE PLATE. ŠTO SE LJUBAVI TIČE NEKO PRIJATELJSTVO PRERASTA U OZBILJNU VEZU. RETROGRADAN MERKUR VAMA DONOSI NEKA GOVORKANJA IZA LEĐA, PA I SPLETKARENJE, VRAĆENJE STARIH NEPRIJATELJA U VAŠ ŽIVOT, ALI TO JE NEŠTO ŠTO ŠKORPIJA MOŽE RIJEŠITI SA POLA SNAGE, TAKO DA NE TREBA BRINUTI. ZDRAVLJE, MALO VIŠE OPREZA OKO BUBREGA, MOKRAĆNIH KANALA I MANJE SLATKIŠA.

STRIJELAC♐

JUPITEROV TRIGON NA VAŠ ZNAK TRAJE I TRAJAĆE DO MAJA 2023. NAJBOLJI ASPEKT NAJBOLJE PLANETE DONIJETI ĆE VAM MNOGO DOBROGA A PAMETNO JE I DA SE VI POTRUDITE I POSTIGNETE ŠTO VIŠE. SEPTEMBAR POVOLJAN ZA POSAO I ZARADU, USPON U KARIJERI A I NEKI DODATNI POSAO DONIJETI ĆE VAM POPRAVLJANJE FINASNIJSKE SITUACIJE. NEKI STARI PRIJATELJI SE VRAĆAJU U VAŠ ŽIVOT. NA POSLU POVEĆANJE ZARADE I MOGUĆA LJUBAV PREKO POSLA ZA ONE KOJI SU SLOBODNI , ONI KOJI SU VEĆ U VEZI ILI BRAKU MOŽDA ZAPOČINJU ZAJEDNIČKI BIZNIS SA PARTNEROM. ZDRAVLJE, DOBRO, MALO OPREZ OKO ISHRANE.

JARAC♑

SEPTEMBAR VAM JE POVOLJAN ZA UČENJE, POLAGANJE ISPITA, PUTOVANJA . ONI KOJI SU SLOBODNI MOGU UPOZNATI NEKU ZANIMLJIVU OSOBU NA PUTOVANJU, ILI NEKOG KO DOLAZI SA PUTA I SA KIME MOŽETE RAZGOVARATI O MNOGO ČEMU. NA POSLU BUDITE MALO OPREZNIJI, DOBRO JE DA SVE BITNIJE STVARI ZAVRŠITE PRIJE POČETKA RETROGRADNOG KRETANJA MERKURA, PRIJE 10. 09. ILI DA OSTAVITE ZA POSLIJE 3.10. AKO ŽELITE DA SE VRATITE NA POSAO NA KOME STE NEKADA BILI OVO JE DOBAR PERIOD ZA TO . ZDRAVLJA, MALO VIŠE OPREZA SA RESPIRATORNIM ORGANIMA.

VODOLIJA♒

VAMA STIŽE NEKI NOVAC NA KOJI STE DUGO ČEKALI. U LJUBAVI MOGUĆA STRASTVENA VEZA , PUNA EMOCIJA ALI BEZ GARANCIJE I ROKA TRAJANJA, U SVAKOM SLUČAJU PREPUSTITE SE JER NIJE NEMOGUĆE DA POTRAJE I PRERASTE U NEŠTO OZBILJNIJE. MARS VAM ŠALJE DOBRU ENERGIJU I OVO JE ZA MNOGE VODOLIJE DOBAR PERIOD ZA TRUDNOĆU , MADA TO NARAVNO ZAVISI OD LIČNOG HOROSKOPA. ZDRAVLJE DOBRO, MALO NA ISHRANU PRIPAZITE.

RIBE♓

ONO NAJBOLJE ZA VAS DOLAZI 23.10 KADA VAM SE JUPITER VRATI U ZNAK I NJIME IDE DO KRAJA GODINE . TO ĆE VAM DONIJETI MNOGO USPJEHA NA SVIM POLJIMA . SEPTEMBAR JE ZANIMLJIV NA LJUBAVNOM PLANU. ONI KOJI SU SAMI MOGU UPOZNATI NEKU OSOBU I ZAPOČETI VEZU KOJA ĆE VREMENOM POSTATI JAKO OZBILJNA, ONI KOJI SU VEĆ ZAUZETI UŽIVAĆE SA PARTNERIMA. NEKI NOVAC VAM SE VRAĆA ILI VI VRAĆATE NEŠTO ŠTO DUGUJETE. U SVAKOM SLUČAJU OPREZNO OKO FINANSIJA DO SREDINE OKTOBRA , BEZ VEĆIH IZDATAKA. ZDRAVLJA, KONTROLIŠITE CIRKULACIJU, KRVNE SUDOVE I BEZ STRESA.

Autor:Dijana Lukić Astro

Vezane objave
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za februar 2023

4 Minute čitanja
OVAN Jupiterov trigon na vaš znak traje do 17. maja, najbolji aspekt najbolje planeta, pa se potrudite da to iskoristite i da…
Mjesečni horoskop

Horoskop za decembar 2022

9 Minute čitanja
Pred sam kraj mjeseca, 29.12. Merkur kreće retrogradno, što mnogim osobama može pobrkati planove i donijeti neke nepredviđene situacije, ipak Jupiter će…
Mjesečni horoskop

Horoskop za novembar 2022

6 Minute čitanja
Ovo je turbulentan period za Blizance, Strijelce, Djevice, Ribe i Ovnove, koji trebaju biti oprezni u mnogim životnim sferama. Potrebno je dosta…