Vijesti BiH

DRAGAN LUKAČ: „Što se tiče Republike Srpske i BiH, trenutno nemamo nikakvih bezbjednosnih izazova!“

1 Minute čitanja
dragan lukac

Republika Srpska i BiH trenutno nemaju nikakvih bezbjednosnih izazova i nema potrebe da se razmišlja o bilo kakvim opcijama koje bi dovele do uznemirenosti stanovništva, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač.

– Što se tiče Republike Srpske i BiH, trenutno nemamo nikakvih bezbjednosnih izazova. Nadamo se da ih nećemo ni imati jer nema potrebe da razmišljamo o bilo kakvim opcijama koje bi dovele do uznemirenosti stanovništva na teritoriji Srpske i BiH – rekao je Lukač novinarima u Trebinju.

Lukač je rekao da policije i u Republici Srpskoj i u Federaciji BiH treba da budu spremne da se brinu o bezbjednosti građana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

On je dodao da i u drugom entitetu provode određene aktivnosti na svom opremanju i kupovini oružja i opreme.

– Ja to pozdravljam. Sve što je za nabavku u policijske svrhe i bezbjednost građana širom BiH pozdravljam i podržavam takva ulaganja u policiju – rekao je Lukač.

izvor:aloonline.ba

Vezane objave
Vijesti BiH

Na ovim graničnim prijelazima je danas pojačan promet vozila

1 Minute čitanja
Na graničnim prelazima Gp Maljevac Velika Kladuša i GP Bosanska Gradiška pojačan je promet putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine….
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…
×
Vijesti BiH

NOVA SRAMNA IZJAVA DODIKA- UKRAJINSKE BRANITELJE NAZVAO "ORUŽANOM BANDOM"!