HoroskopDnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. mart 2022

3 Minute čitanja
horoskop 15

OVAN


Posao: Pokušavate da se domognete bolje startne pozicije, ali u tome trenutno, polovično uspijevate. Ne odustajte od zacrtanog cilja bez obzira na sve što vam se desi.
Ljubav: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se pomirite sa partnerom jer vam se tako nalažete. Zakopavajte ratne sjekire na suptilniji i sporiji način. Bićete iznenađeni ovim potezom.
Zdravlje: Ne nervirajte se.

BIK


Posao: Kada su u pitanju poslovna i finansijska strana nije loše da pokušate da se domognete bolje startne pozicije koja vam pruža mnogo bolji ambijent od trenutnog.
Ljubav: Ne očajavajte za nekim ko je vaša prošlost već odavno. Imate priliku da se odlično provedete sa jednom Škorpijom. Aspekti planeta vas podržavaju u tome.
Zdravlje: Pazite na stomak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BLIZANCI


Posao: Moraćete da se povremeno povinujete datim zadacima koji nisu ni malo laki. Poslušajte savjet iskusnijeg kolege od sebe i računajte na odličan poslovni ambijent. Nije sve u novcu, koji često priželjkujete u većoj mjeri.
Ljubav: Oni koji su sami ne treba da očajavaju jer imaju šansu da otvore varata svog srca prema jednoj Djevici koja ih silno iščekuje. Na vama je da li ćete da prihvatite novi izazov.
Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

RAK


Posao: Volite da se samostalno bavite poslom koji trenutno obavljate. Nije loše da razmislite o malo boljem imidžuu, a i o nekoj vrsti reklame koliko je prijemčivo za vrstu posla kojim se bavite.
Ljubav: Bićete dovoljno komunikativni, tako da od samovanja nema ništa. Neko bi mogao da se pojavi i da se ispostavi da je u suštini ozbiljan kandidat.
Zdravlje: Birajte hranu, koju jedete.

LAV


Posao: Po prirodi ste isuviše samostalni i svoji da niste spremni na veći kompromis ili neku vrstu ortakluka. Bićete dovoljno spremni na nove izazove koji vam se pružaju.
Ljubav: Na emotivnom planu ste dosta ozbiljni nego inače. Volite da ste u pravu i kada niste i u tome uživate. Ne pružajte pogrešnu sliku o sebi.
Zdravlje: Srčani zalisci su vam lošije postavljeni.

DJEVICA


Posao: Dosta ste precizni u suštini mada danas imate malo drugačiji stav. Dosta toga prepuštate svojim kolegama i ne marite toliko za analitičnost koju posjedujete.
Ljubav: Morate da budete dovoljno otvoreni na polju emocija pa da vam se nešto konkretno i desi. Morate da budete dovoljno u fokusu kada je jedna osoba u pitanju koja vas konstantno prati.
Zdravlje: Problem sa digestivnim traktom.

horoskop 07.03. 1

VAGA


Posao: Nije loša solucija da se bavite svojim finansijama i da se ne dezavuišete činjenicama koje vas ne dotiču u neko dogledno vrijeme. Bićete dovoljno otvoreni za nešto jaču saradnju sa osobom rođenom u znaku Jarca.
Ljubav: Niste imali dovoljno vremena za osobu koja je već odavno otišla iz vašeg života. Morate da budete dovoljno otvoreni za nešto novo, ali u pravom smislu riječi.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

ŠKORPIJA


Posao: Ne dozvoljavate veći rizik, ali ste spremni da nešto novo započnete na poslovnom planu u skorije vrijeme. Ne odustajete od činjenice da imate dovoljno sreće. Imaćete dovoljno saradnika da o vremenu ni ne razmišljate.
Ljubav: Vaša strast je u većoj mjeri potkrijepljena sa partnerom pored vas. Ne želite da se dezavuišete činjenicom da su se neki bitni događaji desili u nekoliko navrata bez većeg razloga. Na život gledate dosta pozitivno.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

STRIJELAC


Posao: Volite svoj posao i neko od kolega će da vam sugeriše na neke promjene na koje ćete morati da se pripremite. Nisu loše ideje koje vam se plasiraju u većoj mjeri. Budite dovoljno strpljivi na putu na koji ste krenuli.
Ljubav: Ne očajavate u samoći jer imate veći krug prijatelja. Ukoliko se budete nadali jednoj osobi koja bi mogla da bude uz vas možda ostanete tek tako na nivou iluzije.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

JARAC


Posao: Imate izuzetan razgovor sa osobama koje su istomišljenici u poslu kojim se bavite, ali isto tako i surovi rivali na koje niste računali u većoj mjeri. Budite fleksibilniji.
Ljubav: Namjeravate da prestanete sa agonijom i krenete u konkretnu akciju kada su emocije u pitanju. Neko bi mogao da vam se zalijepi za srce. Potrebna vam je doza opreza za ono što vam se sprema.
Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA


Posao: Ukoliko ste nezaposleni to će kod vas kratko da traje. Nemate namjeru da čekate da se neko smiluje i da vas pozove jer uviđate da vrijeme čini svoje.
Ljubav: Potrebna vam je samoća i opuštanje. Ne želite da se vežete za osobe u svom okruženju i više volite solo nastup.
Zdravlje: Odlično.

RIBE


Posao: Ukoliko vam je otvoreno polje inostranstva nemate namjeru da se zaustavite na činjenici koja vam se protežirala već neko vrijeme kao neizbježna. Morate da budete dovoljno otvoreni za saradnju koja vam se nudi ovaj put.
Ljubav: Ne očajavajte ukoliko nemate pored sebe ozbiljnog partnera jer neko bi već mogao i da se pojavi na vašem polju ljubavi.
Zdravlje: Solidno.

aura.ba

Vezane objave
Horoskop

Godišnji horoskop za 2023 godinu

35 Minute čitanja
Pročitajte veliki horoskop za 2023. godinu za vaš horoskopski znak – detaljna astrološka prognoza za ljubav, posao, zdravlje, novac! Godišnji horoskop otkriva da…
Horoskop

Čuveni ruski astrolog otkriva: Ova 3 znaka će imati fenomenalnu 2023. godinu

1 Minute čitanja
Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze točne i do 85 posto. Za 2023….
Horoskop

Novčani horoskop za rujan/septembar

3 Minute čitanja
Rujan/septembar je simbol promjena i novih početaka – mnogi ljudi će imati potrebu da promjene posao, željet će da ih više cijene…