Lifestyle

Čišćenje prostora je brisanje prošlosti: Vaš dom upija energiju poput spužve!

2 Minute čitanja
ciscenje prostora

Energetske krhotine mogu biti rezultat negativnih emocija, misli, događaja ili stresa koji ste doživjeli u svom prostoru. Vaš dom je poput spužve. Što god se događa u vašem okruženju se upija u zidove, namještaj, tepihe, strop i predmete. Često, ta se negativna energija nakuplja u kutovima i skrivenim mjestima. Vizualizirajte čišćenje prostora kao brisanje prašine prošlosti.

Izbacivanje nepotrebnih stvari i sređivanje nereda je prvi korak u pročišćenju prostora.

Drugi korak je energetsko čišćenje u kojem uklanjate energetske krhotine koje su se nakupile tijekom vremena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kad napravite takvo čišćenje, energija se uzdiže, prosvjetljuje i slobodno kruži. Nakon toga je potrebno primijeniti neka od drevnih Feng-shui pravila.

Energetske krhotine mogu biti rezultat negativnih emocija, misli, događaja ili stresa koji ste doživjeli u svom prostoru. Vaš dom je poput spužve. Što god se događa u vašem okruženju se upija u zidove, namještaj, tepihe, strop i predmete.

Često, ta se negativna energija nakuplja u kutovima i skrivenim mjestima. Također, ako ste nedavno imali nekakav negativan događaj ili ste puni tuge ili straha, odmah očistite prostor! Vizualizirajte čišćenje prostora kao brisanje prašine prošlosti.

Kada napraviti čišćenje prostora?

Slijedeće su situacije primjerene za čišćenje prostora:

  • Nakon što uklonite nered
  • Nakon svađe
  • Kada ste se preseliti u novi prostor
  • Kada se cimer ili pratitelj iseli
  • Nakon razvoda ili prekida
  • Nakon bolesti ili smrti
  • Kada kupite starinski ili polovni predmet
  • Kad god želite svježu energiju za novi projekt ili početak

Kako energetski očistiti prostor?

U nastavku vam predstavljamo jednostavnu tehniku čišćenja prostora koju možete primijeniti u svom domu, uredu ili čak na određeni objekt:

1. Stvorite snažnu namjeru u svom umu da želite očistiti prostor i u njega dovesti živu i zdravu energiju.

2. Upalite mirisni štapić od sandalovine ili sušenu kadulju kako bi rastvorili nakupine negativne energije u svakoj sobi. (Kupite prirodne incense iz Indije, Japana ili Kine, jer im je energija jača.)

Zaokružite s njime suprotno od kazaljke na satu prema svakom kutu i u svakom ormaru. Također možete zapaliti po jedan štapić u svakoj sobi.

Recite, “Hvala vam što ste razbili svu negativnu energiju, misli i emocije u ovoj sobi.”

3. Nakon čišćenja, otvorite istočne prozore i vrata kako biste dopustili ulazak svježoj energiji Sunca.

4. Zapalite svijeću kako biste pružili energiju svojim nastojanjima. Izrecite svoju želju na glas. Na primjer, “Puno sam zahvalan za svu ljubav, sav sklad i zdravu energiju koja je upravo ušla u moj dom.”

5. Zamislite briljantno bijelo svjetlo koje popunjava čitav prostor. Zamislite da je Vaš dom ili ured, poput sjajne zvijezde koja isijava svjetlo, pozitivnu energiju i blagoslov svima koji ulaze.

6. Osjećajte se uvjereno da je energija u vašem domu svježa i spremna primiti sve nove mogućnosti. 

atma.hr

Vezane objave
Lifestyle

Zašto je dobro imati mačku u kući

2 Minute čitanja
Mačke su fascinantne životinje koje pružaju mnoge zdravstvene i emocionalne benefite svojim vlasnicima. U ovom članku ćemo istražiti nekoliko ključnih razloga zašto…
Lifestyle

Kako prepoznati negativne ljude?

4 Minute čitanja
S negativnim se ljudima teško nositi i ako niste pažljivi, takav odnos može potkopati vašu vlastitu energiju. Evo kako ćete ih prepoznati!…
Lifestyle

Osho: “Ne postoji nikakav virus na ovom svijetu opasniji od straha!”

1 Minute čitanja
“Ne postoji nikakav virus na ovom svijetu opasniji od straha. Shvatite ovaj strah, inače ćete postati mrtvo tijelo prije nego što vam…