Vijesti BiH

Ako putujete izvan BiH, oprez: Na ovom graničnom prijelazu se čeka i po pet sati

1 Minute čitanja
gužve na BiH granicama hak kamere

Sudeći prema kamerama Hrvatskih autocesta, na graničnim prijelazima između Hrvatske i Bosne i Hercegovine nastavljaju se velike gužve.

Duga su zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima: GP Izačić, GP Maljevac, Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica, Bosanska Dubica, granični prelaz Jasenovac, granični prelaz Gradiška, Bosanski Brod Slavonski Brod i GP Orašje Županja

Najveća zadržavanja su u Donjoj Gradini gdje putnici čekaju pet sati prema podacima HAK-a, a na prijelaz granice kod Hrvatske Dubice i Hrvatske Kostajnice čeka se četiri sata.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kolone vozila su i na prelazima Brčko, GP Svilaj i Bosanski Šamac, ali su zadržavanja nešto kraća.

“Duža čekanja bilježimo i na graničnim prijelazima sa Srbijom ,a izdvajamo granične prijelaze Rača i Pavlovića Most u oba smjera, a na graničnom prijelazu Karakaj na izlazu iz BiH”, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Povodom pravoslavnog Božića večeras do ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija u Bosni i Hercegovini.

Izvor RadioSarajevo

Vezane objave
Vijesti BiH

Na ovim graničnim prijelazima je danas pojačan promet vozila

1 Minute čitanja
Na graničnim prelazima Gp Maljevac Velika Kladuša i GP Bosanska Gradiška pojačan je promet putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine….
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…